Stora fördelar med animerad video

82 procent av all internettrafik består idag av video. Explosionen av rörlig media har en avgörande påverkan på framtidens varumärken. Det är med andra ord ett gyllene tillfälle att plocka marknadsandelar genom att sjösätta en god strategi för rörlig media. Ska ni med på resan?

Utöver en stor passion för animerad video så är jag utbildad inom strategisk kommunikation. Jag har också studerat Motion Graphics via Berghs och har åtta års erfarenhet av animation. Däribland internationella bolag och svenska myndigheter.

Boosta er kommunikation med en välproducerad animerad film. Jag guidar er genom hela processen, från storyboard till färdig film. Produktionen sker alltid i ett nära samarbete. Med er som kund i fokus har ni alltid stora möjligheter till påverkan och flexibilitet. När vi är klara har vi tillsammans skapat en video som vi kan vara riktigt stolta över!

Tjänster

Animerad logotyp

En animerad logotyp fångar vår blick mer effektivt än en statisk logotyp; vilket är särskilt viktigt i den digitala välden vi lever i. Kreativa, rörliga logotyper, sätter sig enklare på näthinnan och får oss att minnas dem. Visa att ni är ett modernt och innovativt företag genom att sätta er logotyp i rörelse.

Animerad reklamfilm

Animation passar perfekt för reklamfilmen när ni vill göra något annorlunda och kreativt för att väcka uppmärksamhet. Det kan vara allt från animerade packshots och motion graphics till karaktärsdriven design. Animation gör det enkelt att visualisera scener och miljöer som annars är svåra att filma. Bara fantasin sätter gränserna.

Animerad video

Berätta er historia, förklara era tjänster eller klargör på vilket sätt ni har den bästa produkten. Animerad video är ett perfekt redskapet för att nå fram till kunden när det som säljs behöver klargöras lite mer. Förenkla det komplexa med iögonfallande animeringar.

Animerade symboler och ikoner

Animerade symboler och ikoner kan användas för att öka engagemanget, förtydliga funktioner och hjälpa till att stärka er identitet på webbplatsen. De ger liv åt er hemsida och göra den både intressantare och mer användarvänlig.

Animation för sociala medier

I sociala medier behöver ni fånga målgruppens intresse blixtsnabbt. Här lämpar sig animation väldigt bra, då färgsprakande rörelser fångar vår uppmärksamhet. Har ni inget bildmaterial? Lugn det fixar vi med rörlig typografi eller illustrationer. Eller varför inte blanda filmad video och animation på ett snyggt sätt?

Animation till event och mässor

Animation passar utmärkt för att fånga uppmärksamheten hos besökare på mässor och event. Genom animering kan ni stärka ert varumärke, skapa direkt visuell igenkänning, förklara era produkter/tjänster och underhålla potentiella kunder.

Datavisualisering

Siffror kan verka komplexa och uppfattas som lite mossiga hos vissa personer. Genom animering och pedagogisk visualisering kan vi göra siffrorna betydligt mer engagerande och lättförståeliga. Ni kan tillexempel på en inspirerande sätt, visa delar ur er årsredovisning, prognoser, statistik över samhället och målgrupper.

Explainer video

En explainer är en animerad video som förklarar en idé, produkt eller tjänst. De kallas även ofta för animerad företagsfilm eller animerad informationsfilm. En explainerfilm är perfekt för företag eller organisationer som har en produkt eller tjänst av mer komplex natur. Möjligheterna att förklara och visualisera är animerad films störta styrka.

Vilken animationsstil ska vi välja?

Tips och inspiration till hur man kan tänkta när man väljer animationsstil

Norin Design

Boka online­möte

30-minuters gratis rådgivning där du som planerar att beställa animerad video får värdefulla tips på vägen.